WORKSHOP: Skriv din kærlighedsvision – og tiltræk din drømmepartner

WORKSHOP: Skriv din kærlighedsvision – og tiltræk din drømmepartner

worksh

i Hillerød, Huset Sanitas Nrd. Jernbanevej 16A

Søndag den 31/3 2019 fra kl 15-21 – AFLYST

KUN 8 PLADSER!

Pris: 950 kr. inkl aftensmad og snacks, kaffe og the.

Måske tænker du, at du godt ved, hvad du leder efter i en kæreste. Eller også tænker du, at det behøver du ikke spekulere på, for hvis den rigtige dukker op, er du ikke tvivl.

DET ER EN STOR, UDBREDT MISFORSTÅELSE!

Måske har du hørt om loven om tiltrækning. Den gælder i høj grad i kærlighedslivet. Hvem du møder og hvorfor er alt andet end tilfældigt. Og jo mere konkret og specifik du bliver i hvilket parforhold du søger – jo lettere bliver det at tiltrække den, som matcher det, du leder efter.

Du går jo heller ikke ind på en restaurant og siger jeg skal have noget mad. Så vil kokken give dig en tilfældig ret, og du vil vide når du smager den, om du kan lide den. Hvis du ved, at du bestiller con carne, så er der stor sandsynlighed for at det er det, du får, og at du vil kunne lide det, du får serveret.

På workshoppen vil vi lave indledende, værdi-afklarende øvelser, som din vision bygges op omkring. Jeg vil undervise dig i principperne bag manifestation, om nulpunktet, som du skal være i for at kunne tiltrække det, du ønsker.

Efter lidt lækkert at spise, som jeg sørger for, bliver I kastet ud i at begynde på skriveprocessen. Medbring selv bærbar eller papir og blyant.

For mange er der ved at mærke sine drømme og længsler forbundet en sorg , fordi de endnu ikke er indfriet, men også en frygt, fordi man ikke ved om de nogensinde bliver det. “If you can dream it, you can do it” sagde Disney. Og jeg er tilbøjelig til at give ham delvist ret her. Det er ikke sikkert du kan gøre alle dine drømme til virkelighed, men det er en forudsætning for at opnå nogle af dem, at du HAR nogle drømme! at du tillader dig selv at drømme.

Kunsten at manifestere handler om at komme i kontakt med hjertet og de drømme, der bor der, og så gøre dem konkrete og nutidige.

Og det er netop det denne workshop er spækket med: øvelser, der handler om at bevidstgøre, konkretisere og udforske dine drømme. Og for at det er muligt, skal du ned og have adgang til den visdom, der ligger i dit hjerte. Det guider jeg dig til gennem diverse øvelser samt undervisning i hvordan du skriver en kærligheds-vision.

Alle vores drømme kan gå i opfyldelse, hvis vi har modet (og redskaberne) til at forfølge dem!


Læs her hvad Jan oplevede efter workshoppen:

Jeg fandt en skøn, dejlig kvinde efter at jeg havde skrevet min kærlighedvision.
Hun passer præcis på hvad jeg skrev og tænkte, om min kommende kæreste.
Ret fantastisk og super skønt.

Hun havde sendt noget tilsvarende  “op” om en kommende kæreste.

Så der gik vel kun en uge fra min kærighedsvision var skrevet, til jeg kyssede min drømme pige fra visionen første gang.
Det må være “loven om tiltrækning” der gælder her.

Vi er nu flyttet sammen og har det helt igennem pragtfuldt sammen. Vi er lige vilde med hinanden, nu et år efter vi mødtes.
Må nive mig i armen en gang imellem, lige for at se om det kun er en drøm. Det er det heldigvis ikke.

Specielt fantastisk, at finde en skøn kvinde lige efter at have skrevet kærlighedsvisionen. Specielt med tanke på, at jeg inden havde datet 100 kvinder med tilhørende cafelatte, og ikke fundet en eneste der kom i nærheden af “måske egnet kæreste”.

Så stor tak til dig. For at gøre en forskel.