Klar, parat, kærlighed!

Klar, parat, kærlighed! (workshop)

Find ind til den sande årsag bag udfordringerne i dit kærlighedsliv – og find ud af hvordan, du kan overvinde dem.

trafiklys

Måske er du single og synes det er svært at finde en kæreste. Måske er du bekymret over at skulle starte på en ny relation og synes det er risikabelt og overvældende. Eller også er du i et parforhold, men er ikke glad og synes ikke, det er som det burde være…

Så er det tid til at stoppe op og finde ud af hvad det i VIRKELIGHEDEN er, der driller. Hvad det er for overbevisninger, du lever efter. Hvad der har plantet dem i dig. Og hvad du kan gøre for at skifte dem ud med langt bedre og mere effektive leveregler til at tiltrække det kærlighedsliv, du drømmer om.

En overbevisning er ubevidst, og så længe den er det, har den en utrolig magt over dig og de valg du træffer for dig selv på alle områder af livet.

Et par eksempler på overbevisninger kan være:

  • ”Alle de gode mænd er taget. ”
  • ”Der findes ingen attraktive kvinder, der vil have mig. ”
  • “Jeg er nødt til at gøre mig virkelig umage, hvis det skal lykkes at få nogen til at elske mig. ”
  • “Jeg må hellere være lidt utilgængelig, ellers finder mænd mig sikkert ikke interessant. ”

Vi kommer også ind på tilknytningspsykologien, der er helt afgørende for dine evner udi kærligheden. Og du får også konkrete metoder med hjem, som du kan bruge i det daglige til at tiltrække det kærlighedsliv, du længes efter.

Så sæt en aften af i hyggelige omgivelser til at kigge dig selv efter i sømmene og bliv klogere på dig selv og kærligheden.

Der serveres kaffe, te, frugt, nødder og chokolade i pausen.

Der er ikke fastsat en dato for næste workshop, men skriv dig op til mit nyhedsbrev, så får du besked, når jeg afholder den!

Max 9 deltagere!

Pris 200 kr.