Om Elvirah

IMG_5431_done

“Hvad i alverden sker der for kærligheden?!” Det var den tanke, der slog ned i mig for godt 5 år siden da jeg kiggede ud i verden omkring mig. Hvad sker der lige for at alle går fra hinanden, giver op, og gang på gang mister troen på at en sund og kærlig relation til en partner ikke har en udløbsdato!  Det satte jeg mig for at finde ud af og derfor tog jeg Joan Ørtings Sexologuddannelse, som jeg afsluttede juni 2014.

Jeg følte dog, at jeg manglede en dybere forståelse af hvordan det her med vores tilknytning har betydning for vores kærlighedsliv som voksne. Derfor efteruddannede jeg mig i 2014-2016 til relation&tilknytningsterapeut (tidl. kærlighedsterapeut) hos Connie Kragelund. Det har været utrolig spændende og brugbart at dykke ind i tilknytningspsykologien og jeg bliver gang på gang overrasket over hvor afgørende denne kontakt til mor og far er for vores evner til at skabe sunde relationer resten af livet.

Du kan læse mere om Connies uddannelse her, og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du overvejer om den kunne være noget for dig!

Aug 2014 blev “Kærlighedsfabrikken” født og det er hér, min mission om at hjælpe mennesker med at opleve mere kærlighed både til sig selv og til andre, bliver ført ud i livet.

I dag er jeg 31 år og bor i Hillerød med min mand og vores datter Selma.

Jeg er også uddannet sindsro-behandler fra Healerskolen i København (2012) og giver også sindsrobehandlinger. Læs mere på www.ro-i-sindet.dk

Desuden har jeg gennem min uddannelse som Soul Voice practitioner i Soul Voice metoden (afsluttet 2010) lært at bruge min stemme som instrument til både healing og terapeutisk udvikling.