Oplevelser med Elvirah

Jeg har virkelig kunnet bruge hvad jeg lærte af Ida Elvirah og har langsomt gjort mig fri af kærligheden til XX. Jeg har nu ikke set ham i snart 4 mdr og er kommet godt videre .
Jeg har faktisk set en sød helt anderledes fyr den sidste tid,  vi har lige været på en uges ferie og havde det godt . Jeg er ikke vildt forelsket i ham, ikke som jeg var i XX, tror jeg passer lidt på mit hjerte, men vi nyder tiden sammen.
Rent faktisk tror jeg aldrig , jeg ville have set til hans side hvis ikke jeg havde gennem gået et forløb hos Ida Elvirah. Hans værdier er ærlige og ægte og han har et godt forhold til hans familie og omkreds …. Han er utrolig sød og hjælpsom, så hvad gør det, at han ikke er den type ( udseende ) jeg ellers falder for og hans tøjsmag er lidt umulig ???

Altså Ida Elvirah har gjort en forskel og jeg vil ikke være i tvivl om at henvende mig til hende igen.

-Hanne


Ida Elvirah hjalp mig til at få fokus på at finde kærligheden til mig selv og med at hele gamle barndomstraumer. Resultatet er, at jeg i dag måske nok ønsker at møde kærligheden, men slet ikke har travlt med det – jeg nyder mit eget selskab og ser kun en kommende kæreste som en bonus i mit liv; ikke et must.
Ida elvirah byder ind med en empatisk, ærlig og åben tilgang og har konkrete værktøjer til eksempelvis traumebearbejdelse og håndtering af svære følelser som vrede, sorg og forladthed.
Opdatering få måneder efter forløbet hos Ida Elvirah sluttede:
Jeg har mødt kærligheden – vel at mærke den form, som ikke
er forbundet med usikkerhed, evige konflikter, separationsangst og smerte! Jeg havde det førhen sådan, at jeg ganske vist godt kunne
se, hvad og hvem der var godt/god for mig, men at følelserne bare
sjældent lystrede. Nu er det sådan, at min kæreste (gennem tre
måneder) både gør mig helt vildt tryg og glad, og jeg samtidig er
helt vildt forelsket i ham. Det plejer at være enten-eller!
– Therese

Jeg begyndte at se Ida Elvirah en gang om ugen og kom ind i en lang periode, som jeg bedste husker som værende særdeles svær følelsesmæssigt. På det tidspunkt vidste jeg ikke helt hvorfor det var så svært at arbejde med min mønstre – de er jo bare til for at blive brudt ik? Men ét er at kende sine mønstre, ét helt andet er at ændre dem!

Jeg begyndt at se mine mønstre i alle livet facetter, i særdeleshed når det gjaldt kærlighed til kvinder og tætte venner. Jeg er normalt en sød og venlig fyr og det er meget sjældent jeg gør noget imod andre, som jeg ikke selv ville syntes om. Men alligevel har jeg gennem det meste af mit liv, gang på gang, endt i en følelse af “at være forkert” og “ikke elsket”. Tit havde jeg det umiddelbart fint med det jeg sagde eller gjorde, men når jeg senere reflekterede over hændelsen endte jeg stort set altid med, at dreje det hele på en måde så jeg var forkert. Jeg endte altså tit med en følelse af ikke, at være elsket, ikke værdsat og “ forkert”.  Det gik langsomt op for mig, at jeg helt automatisk søgte denne følelsesmæssige tilstand og at jeg efterfølgende “brugte” tilstanden til følelsesmæssigt, at “frastøde” de mennesker, som faktisk bare elskede mig for den jeg var. Når jeg igennem det meste af mit liv “frastødte” mennesker, så var det noget der skete inden i mig. Det var faktisk meget sjældent jeg gjorde alvor af min hensigt. Jeg endte tit med negative følelser og måtte så bruge dagevis på, at komme tilbage i følelsesmæssig balance.
Jeg mødte nogen tid senere en dejlig kvinde og jeg var virkelig spændt på, om jeg ville jeg falde tilbage i mine gamle mønstre, ville jeg have den samme adfærd osv. Svaret viste sig hurtigt at være både ja og nej. Lige fra start kunne jeg mærke at mine gamle mønstre forsøgte at trække mig væk fra hende. Men jeg kunne også mærke, at jeg rigtig godt kunne lide hende, så jeg gik i gang med at sluge kameler. Til min store overraskelse var det faktisk ikke så svært som jeg havde frygtet og gaven jeg nu har fået er enorm! Det er en helt anden verden at befinde sig i sammen med en kvinde. Vi har naturligvis stadigvæk udfordringer og jeg har stadig kameler der skal sluges, men modsat før, kan jeg nu bruge min energi på vores forhold istedet for, at bruge den på at komme ud af forholdet!
Jeg er derfor Ida Elvirah evig taknemmelig for, at hun tog mig i hånden og førte mig frem til den oase jeg befinder mig i nu.
– Henrik

 Jeg var så heldig at vinde en gratis prøve session hos Ida Elvirah.
Hendes ro og indlevende væsen fik hurtigt sporet mig ind på de områder af mit liv og min person, som jeg havde brug for at undersøge og udvikle. Så jeg tilkøbte yderligere timer selv.
Om Ida Elvirah kan siges, at hun har utrolig mange interessante indgangsvinkler til at få en til at åbne op og gennemleve situationer i ens liv, som skal afklares.
Hun har mange forskellige teknikker, hun benytter og hun fik i den grad mig til at åbne op for følelser, jeg ikke vidste jeg havde lagt bånd på.
Jeg kan varmt anbefale et forløb i Kærlighedsfabrikken og tror de fleste kunne lære en hel del om sig selv og de mønstre de benytter, ved at bruge tiden sammen med Ida Elvirah.
 – Nina, 47 år

Ud over Ida Elvirahs umiddelbare imødekommenhed har jeg mødt en dybere forståelse for de frustrationer og følelser, jeg slås med i forbindelse med kærligheden og parforhold.

Endelig har jeg mødt én, der forstår og kan tolke på det kaos af følelser, jeg af og til befinder mig i. Følelsen af at jeg ikke er alene med det, og at det hele har en forklaring, har hjulpet mig en hel del.

Jeg har gennem mit arbejde på Kærlighedsfabrikken fået nogle værktøjer til at rumme de svære følelser. Det kræver dog øvelse, og kommer det ikke af sig selv. Ida Elvirah kan føles som den gode frelser, men i virkeligheden er det, dig selv, der gør arbejdet. 🙂

– Peter, 44 år.


Jeg kontaktede Ida Elvirah fra Kærlighedsfabrikken, da jeg blev opmærksom på en bestemt adfærd, når jeg skulle stifte nye bekendtskaber og i særdeleshed mænd i mit liv… jeg har nu været hos Ida Elvirah to gange og føler at jeg hver gang, når jeg går derfra har mere klarhed og større overskud på mit liv. Hun har lært mig at lytte til mig selv og få den mavefornemmelse, jeg har manglet længe, og er helt sikker på, at min uønskede adfærd nok skal komme helt under kontrol efter mit fulde forløb hos Ida Elvirah. Det er super hyggelige rammer, og der er en afslappet og god stemning, hver gang man sætter sig i stolen. Jeg er ikke i tvivl om, at dette er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Meget professionel og positiv oplevelse. Kan kun varmt anbefale Ida Elvirah.

Fia, 31


Jeg havde gennem en længere periode gået og været en del nede over min dvalende tilstand i mit kærlighedsliv. Jeg meldte mig til et foredrag i Hillerød hos Kærlighedsfabrikken som Ida Elvirah står bag.

Foredraget var rigtig godt og efterfølgende lavede jeg en aftale med Ida om at komme hos hende 5 gange. De 5 gange jeg var hos hende, har hun hjulpet mig med at genfinde min lyst til at lede efter kærligheden.

Og jeg er godt på vej føler jeg, Ida har hjulpet mig til at se lysere på tingende og være mere positiv i hverdagen.

Det er lidt svært sådan at forklare hvad det lige er Ida Elvirah kan. Kan kun sige, at har man ondt i sit kærlighedsliv og står med hovedet mod muren, så prøv hende. Jeg kan med god grund anbefale Ida Elvirah.

– Torben, 43 år


Efter et inspirerende foredrag fra Ida Elvirah om tilknytning konsulterede jeg Ida Elvirah i håb om at lære mere om disse begreber samt få en bedre selvforståelse indenfor tilknytningsområdet. Jeg syntes vi, i gode trygge rammer, havde nogen interessante seancer, hvor vi kom mange ting igennem. Hun gav mig mange gode input, gav anledning til en del selvrefleksion og havde nogen gode øvelser til at hjælpe med at få ro samt bedre kontakt mellem krop og følelser. Alt i alt nogen spændende og inspirerende terapi timer vi gik igennem. Og det går forresten godt med min date – hun er blevet min kæreste nu 🙂

– Peter, 47 år