Terapeutisk udviklingsgruppe for kvinder

Hvis du er vant til at arbejde med dig selv og har været i terapi/coaching forløb, så har du sikkert oplevet, hvilken gave det er at have et sted at gå hen at give dig selv kærlig opmærksomhed til det, som på den ene eller anden måde fylder i dit liv.

Måske alene af den grund overvejer du at gå i terapi igen – eller tage flere kurser for at have denne ”ventil” og dette fællesskab af ligesindede af dele processen med?

At være en del af en lille eksklusiv gruppe af kvinder, der mødes en gang hver 4. uge i et halvt år, kunne måske være lige det, du har brug for, for at gøre 2019 til det år, hvor du prioriterer dig selv på en kærlig måde og tager ansvar for din personlige udvikling. Her vil være et trygt rum, hvor du sammen med mig og i selskab med max 5 andre kvinder kan tage hånd om de oplevelser, følelser, tanker, mønstre osv, der ikke altid i det daglige er tid og plads til at tage sig af.

Dette er netop tanken med denne terapeutiske udviklingsgruppe for kvinder!

Hvis du nogensinde har været med i et gruppeterapi-forløb, så ved du sikkert, hvor kraftfuldt det er at lave terapi i en gruppe. Det er meget helende at overvære hinandens sessioner. Man kommer dybere i de enkelte sessioner, end man ellers typisk gør, og man er også selv i proces, selvom det er en anden, der er ”på”. Der skabes et felt af synergi, som gør, at man typisk på sådan en aften vil nå det, der svarer til 2-3 sessioners 1:1 terapi.

En aften er på 3 timer, nemlig fra kl. 18.30 – 21.30, hvis vi bliver fuldtallige, dvs. 6 tilmeldte. Hvis færre tilmeldte, bliver aftenen muligvis lidt kortere. Som udgangspunkt kommer du på hver gang i en ca. 25-minutters session, hvis du ønsker det.

Der vil efterfølgende indgå fælles lydhealing, som sætter skub i processen og hjælper med at hele det, der kommer op i sessionerne.

Sådan en aften består således af det bedste af det bedste:

  • Terapi, hvor du får støtte og vejledning til at tage hånd om dig, så du bedre kan skabe det liv, du ønsker.
  • Lydhealing, der støtter integrationen af det terapeutiske arbejde.
  • Et fælleskab/søsterskab med skønne kvinder, der deler deres udvikling med dig, og hvis fantastiske udvikling du også får lov at vidne og bidrage til.
  • En tilhørende facebook gruppe, der er frivillig at være medlem af, men som øger fællesskabsfølelsen.
  • Et halvt år med mig som din personlige og kærlige facilitator og ”livline”.

Praktisk:

De 6 aftener er onsdage i lige uger: 6. februar, 6. marts, 3. april, 1. maj, 29. maj og 26. juni. Som udgangspunkt fra kl. 18.30 – 21.30

Pris: 3998 kr. Kan betales i 4 nemme rater á 999,50 kr.

Prisen svarer til 666 kr. pr. gang eller 222 kr pr. time! Det er en intro-pris og bliver ikke så billigt igen.

Hvis du vil med, kan du glæde dig til at komme ud på en spændende, helende og dyb udviklingsrejse! Jeg glæder mig til at være din rejseleder og være med til at gøre 2019 til et vigtigt og fantastisk år i dit liv!